• Trudolly by Fazura ( @trudolly.aaisyah ) Instagram Profile

    @trudolly.aaisyah

    7 months ago
  • Rahsia @missfazura mempunyai kulit yang flawless dan glowing bukan lagi rahsia. Sejak 2017 lagi dia amalkan Beauty Booster ni. Sampai sekarang la klau tgk wajah fazura tu glowing sangat-sangat! . Kalau u ols nak glowing jugak pls amalkan beauty booster ni. Yg xde jerawat boleh ambil sebiji je sehari. Kalau ada jerawat ambil 2 biji ok! . Sebotol RM59 dan tahan sampai sebulan. Murah ke idokk . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0199644331 📲 0199644331 📲 0199644331 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting Photo by Trudolly by Fazura on August 16, 2019. Görüntünün olası içeriği: yazı
    Rahsia @missfazura mempunyai kulit yang flawless dan glowing bukan lagi rahsia. Sejak 2017 lagi dia amalkan Beauty Booster ni. Sampai sekarang la klau tgk wajah fazura tu glowing sangat-sangat! . Kalau u ols nak glowing jugak pls amalkan beauty booster ni. Yg xde jerawat boleh ambil sebiji je sehari. Kalau ada jerawat ambil 2 biji ok! . Sebotol RM59 dan tahan sampai sebulan. Murah ke idokk . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0199644331 📲 0199644331 📲 0199644331 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

    Rahsia @missfazura mempunyai kulit yang flawless dan glowing bukan lagi rahsia. Sejak 2017 lagi dia amalkan Beauty Booster ni. Sampai sekarang la klau tgk wajah fazura tu glowing sangat-sangat!
    .
    Kalau u ols nak glowing jugak pls amalkan beauty booster ni. Yg xde jerawat boleh ambil sebiji je sehari. Kalau ada jerawat ambil 2 biji ok!
    .
    Sebotol RM59 dan tahan sampai sebulan. Murah ke idokk
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

  • 6 0
  • Save Image Other Pictures

You might interested in

  • JIHAN MUSE ( @jihanmuse ) Instagram Photo
  • @jihanmuse Hello semua kawan2 saya skrg yg duduk atau kerja kat rumah. How are u guys? Understand that this is a sensitive and tough time for kita semua as we all have to stay at home and avoid going out but i hope that everyone can stay strong and alert during this period of time. We tend to easily forget or neglect our own health due to daily busy schedule. Skrg saya nak share how I stay fresh during this period of time! Iaitu wash my hands with soaps before and after I do something, especially during this time! Tapi guys jangan lupa oral health juga ya. Saya akan guna Colgate to clean my teeth which gives 4X power for strengthening teeth! Stronger smiles everyday. Saya nak ingatkan semua no matter what happens, we are in this together so don't panic and let's all STAY STRONG together! Take care guys ❤
    #sekuatsenyumanmu #colgate

  •  47601  162  1 week ago